Kohv

Kui kohv 17. sajandi alguses Euroopasse jõudis, oli see tõeline luksuskaup, mida said nautida vähesed ning tassi kohvisse suhtuti nagu aardesse. Meie Ahoys oleme kindlalt veendunud, et ka tänapäeval peame kohvi sama palju väärtustama. Kuid see pole enam luksus hinna, vaid kvaliteedi mõistes – kui kohvi juua, siis parimat võimalikku.

Parima kohvi valmistamiseks on üliolulised 3 komponenti.

1. Me valisime oma kohvimasina maailma tippude hulgast – La Marzocco. See on Itaalias käsitööna tehtav masin, mille valmimisprotsessi iga etappi kontrollitakse äärmiselt hoolikalt. Seeõttu on see ülimalt töökindel ning teda on võimalik väga hästi seadistada – vastavalt kohalikele maitse-eelistustele, vee karedusele, kasutatava kohvi omadustele jne. Loomulikult on itaallastel silma ka disaini peale – see on ferrarilikult ilus masin.

2. Kuna vapustavalt hea kohvi valmistamiseks ei piisa ka kõige paremast kohvimasinast, siis peavad ka kohvioad olema parima kvaliteediga. Me kasutame Aequatori kohvi, mis on valmistatud vaid araabika oast. Aequatori oast tehtud kohv on pehme, ümar, peen, kerge vürtsi ja paraja sügavusega, väga hästi tasakaalus. Õige õrnalt võib kohviaroomis aimata puuviljalõhna.

3. Kolmandaks sõltub hea kohvi saamine inimesest, kes selle kohvi valmistab. Kindlasti on oluline, et kohvimeister on südamega asja juures. Tal peab olema kirg kohvi vastu! Teiseks peavad olema õiged oskused. Meie kohvimeistrid on saanud põhjaliku koolituse Baltimaade parimate kohvimeistrite ja La Marzocco esindajate käe all.

                              

Meie lubadus.

Me tunneme erilist rõõmu ja uhkust oma kohvi üle! Kui Sa tuled meie juurde, jood tassi kohvi ning tunned, et see ei ole hea, siis me anname Sulle raha tagasi! Sest meie jaoks on oluline nii õnnelik klient kui parim kohv!